Pedicurepraktijk 40 Voet Pedicure Joure Centrum

Ambulante pedicure Friesland

Mijn praktijk is op de begane grond in het pand is ook een kapsalon is gevestigd en een schoonheids specialiste. De ingang van het pand is toegankelijk voor rolstoel en rolator. Naast het pand in de kerkstraat is parkeerplek gereserveerd o.a. voor u als mijn klant. 

Mocht je ziek zijn of niet mobiel dan kan ik ook een van de pedicure behandelingen bij je thuis verzorgen, daar vraag ik een extra bijdrage van € 10 voor  (Joure € 5).

Verzorgingsgebieden

Dit zijn onder andere de plaatsen waar ik als ambulant pedicure langs kom, neem contact met mij op om te vragen wanneer ik ook bij jou langs kan komen! 

Onder andere:

  • Joure
  • Sneek
  • Heerenveen
  • IJlst
  • Ter Herne

 

Pedicure Gerrie Gerritsma uit Joure

Waar ik  Gerrie Winkelmolen-Gerritsma Medisch Pedicure gelukkig van wordt is o.a. 

Van mijn pedicure werk , ik vind het een eer dat jij jouw voeten aan mij toevertrouwd. Ik zal ze dan ook met alle zorg en respect behandelen.

Wonen met Wim en onze stoere zeekat Lynn op ons zeilschip met de naam Pincoya, een Koopmans, ja een 40 voet(-er)                          Ik hou van op het water zijn en ben gek op zeezeilen ook bij nacht, de zee is dan prachtig ;)

In mijn pedicurepraktijk voel ik me prettig, graag ontvang ik je in de Kerkstraat 1b te Joure of kom ik voor een behandeling bij je thuis.

Ik zie er naar uit.

Groeten Gerrie