Pedicurepraktijk 40 Voet Pedicure Joure Centrum

Voetverzorgingsproducten van HFL

Ik werk graag met de productenlijn van HFL want HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten.

Probleemoplossend en verzorgend

Wil je graag jouw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product. HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen.

  • verzorging van het lichaam
  • huid- en nagelproblemen
  • schimmelnagels (werkt zeer effectief!)
  • voetschimmel
  • kloven
  • psoriasis.

Geschikt voor diabetici & kinderen

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Pedicure Gerrie Gerritsma uit Joure

Waar ik  Gerrie Winkelmolen-Gerritsma Medisch Pedicure gelukkig van wordt is o.a. 

Van mijn pedicure werk , ik vind het een eer dat jij jouw voeten aan mij toevertrouwd. Ik zal ze dan ook met alle zorg en respect behandelen.

Wonen met Wim en onze stoere zeekat Lynn op ons zeilschip met de naam Pincoya, een Koopmans, ja een 40 voet(-er)                          Ik hou van op het water zijn en ben gek op zeezeilen ook bij nacht, de zee is dan prachtig ;)

In mijn pedicurepraktijk voel ik me prettig, graag ontvang ik je in de Kerkstraat 1b te Joure of kom ik voor een behandeling bij je thuis.

Ik zie er naar uit.

Groeten Gerrie